A Multipoly Next játék minden tartalma angol nyelven érhető el. A játékosok angol nyelvű szövegekkel, videókkal, párbeszédekkel és kérdésekkel találkoznak a játékmenet során.

A Multipoly Next egy olyan kétfordulós, részben internetes online, részben személyes részvételen alapuló játék, melynek keretében a játékos a PwC-hez történő virtuális jelentkezés során, egy virtuális felvételi eljáráson esik át, melynek eredményeként a PwC virtuális gyakornokává válik. A virtuális játék befejezte után, az online fordulóban legjobban teljesítők személyesen is megmutathatják tudásukat, rátermettségüket a PwC szakemberei előtt.

A játékmenet leírásában olvashatod a Multipoly Next online szimulációs játékkal, a személyes fordulóval és diákszervezeti versennyel kapcsolatos tudnivalókat. A leírás végigvezet az egész játékon, megmutatja, hogy milyen típusú feladatokkal, eseményekkel fogsz találkozni a gyakorlatod során. Segít eligazodni a játék navigációs felületén és a játéktérben, hogy mindent megtalálj és így sikeres legyen a PwC-s karriered.

A játékról további adatokat és részleteket a Játékszabályzat menüpont alatt olvashatsz. Kérjük, hogy a szabályzatot figyelmesen olvasd el!

Online forduló

A játék www.multipoly.hu oldalon zajló online szakasza 2016. április 25-én 16:00 órakor kezdődik és 2016. május 30-án 16:00 órakor fejeződik be.

A pontszámok gyűjtése ugyanakkor 2016. május 23-án 16:00 órakor ér véget.

A játék fő elemei az alábbiak

 • Regisztráció
 • Bejelentkezés után - pályaválasztó
 • Pályák: interjú és szakterületi pályák
 • Mentor
 • A játék navigációs felülete
 • A Játéktér és a Játék
 • Extra pontok
 • Webhop

Személyes forduló

A játék második szakaszában, a döntőben való részvételre összesen 12 játékos válik jogosulttá, az online forduló egyéni eredményei alapján. Az egyéni toplista első 30 játékosa közül az alábbi összetételben:

 • a toplista első 8 játékosa automatikusan
 • PwC szakértői által kiválasztott további 4 játékos a  PwC professional értékek alapján

Amennyiben egy döntős nem tud megjelenni, ezt előre szükséges jeleznie. Ebben az esetben az új döntős személyéről a PwC szakértői döntenek. A személyes fordulóra a játékosok személyes részvételével 2016. júniusában a PwC budapesti irodájában kerül sor.

Diákszervezeti verseny

A diákszervezeti verseny során az első helyezett szervezet 200.000 Ft pénznyereményben részesül.

A Diákszervezeti versenyekben bármely szervezet részt vehet. Nyereményre a már korábbi években nyertes diákszervezetek is jogosultak! Ezért érdemes a régi nyerteseknek is újra mozgósítaniuk a tagjaikat!

 • Student Organizations – online game toplista: az adott szervezethez tartozó egyéni játékosok súlyozott pontjainak összege határozza meg.
 • Diákszervezeti verseny részletek

Ajánlási rendszer

A már regisztrált játékos ismerőseit meghívhatja a játékba. A meghívásért plusz pontokkal díjazzuk a meghívó felet, amennyiben a meghívás regisztrációban végződik. Illetve a meghívott fél is plusz pontot kap.

Egy játékos maximálisan 20 főt hívhat meg, ugyanakkor maximálisan 5 fő regisztrációja után kap pontot. Egy játékos összesen 20 Extra pontot tud gyűjteni a meghívások kiküldésével, míg 4 pont jár neki, amennyiben ő is ajánlás révén csatlakozott a játékhoz.

 

Multipoly Next

Felvételizz a PwC virtuális gyakornoki világába!

YouTube
Vissza az oldal tetejére