Egy éves virtuális rotációs gyakornoki programban veszel részt a PwC Magyarországnál, mely során az interjút követően négy szakterülettel ismerkedsz meg: könyvvizsgálat, IT audit és tanácsadás, adó és jogi tanácsadás, üzleti tanácsadás. Minden terület egy-egy negyedévet ölel fel.

Regisztrációt követően egy megerősítő e-mailben kapott aktiváló link segítségével tudod véglegesíteni a regisztrációs folyamatot. Ezt követően a játék funkciói elérhetővé válnak számodra. A Játékos profilban lehet kitölteni a további szükséges személyes és tanulmányokra vonatkozó adatokat. A pályaválasztón választhatod ki, hogy melyik pályát teljesíted aktuálisan, ebben a pályák nyitási sorrendje és egymásra épülése jelenthet korlátot.

Az interjú pályán egy gyors interjúzási folyamat bonyolódik le, mely során egy videóinterjút is meg kell csinálnod a Hirevue nevű rendszeren keresztül. Ezt követően a könyvvizsgálat pályára tudsz belépni, majd a további szakterületi pályák hetente nyílnak meg. Az előzőleg megnyílt pályák a játék végéig elérhetőek lesznek.

A mentortól kapod meg a negyedéves, pályához kapcsolódó feladataidat, illetve a pálya zárásaként nála történik a kiértékelés is. A kiértékeléstől függ a továbblépésed a következő pályára.

A játék navigációs tere a játékos 3D irodája. Ez minden pályán változik megjelenésében, de a funkciók ugyanúgy elérhetőek maradnak. Ezen felül a felső, bal – és jobb oldali menüsáv is fontos tartalmakkal, navigációs elemekkel van ellátva. A fő elemekhez tartozó, egérrévitelre előbukkanó segítő szövegek is jelzik a funkciókat, illetve a jobb oldali kis kérdőjel ikonra kattintva további információkat kapsz. A kérdőjel a pályaválasztó felületen és a könyvvizsgálati pálya 3D játékos irodában érhető el.

Maga a játéktér a játékos 3D irodájából a székház képre kattintva érhető el. Ekkor a székház három szintjére és a garázs szintre kattintva jelennek meg a különböző helyszínek. A helyszíneken PwC-s kollégákkal találkozol, akikkel a feladatok megoldása kapcsán párbeszédet kell kezdeményezni (karakterre való kattintással). Emellett a helyszíneken hasznos adatokat tartalmazó információs blokkok és mini-játékok szerepelnek. A mentor adja ki a pálya fő feladatait, illetve az ő értékelésével zárulnak a pályák. Őt mindig az 5. emeleten található irodájában, illetve a bal oldali menüsávban található mobil telefon ikon segítségével lehet elérni.

Extra pontok szerzésére is lehetőség nyílik, melyek az összpontszámba számítanak bele, és a játék egész időszaka alatt elérhetőek, kitölthetőek. Ezeket a pontszámokat a performance felületen tudod követni, ugyanakkor a tartalmak kiértékelése nem valósul meg azonnal, így a pontszámok visszajelzésére várnod kell. A leadott anyagokat a HR osztály munkatársai értékelik, pontozzák három szint szerint, mely értékelés után írjuk neked jóvá a pontokat és utána válnak ezek az értékek elérhetővé a performance felületen is.

  • Video-interjú (Hirevue)
  • kompetencia teszt kitöltése,
  • PwC rendszerén keresztül CV feltöltés
  • PwC rendszerén keresztül online numerikus teszt kitöltése,
  • PwC rendszerén keresztül online logikai teszt kitöltése,
  • LinkedIn profil feltöltése
  • Meghívásos rendszer

Webshopban különböző ajándékokat vásárolhatsz meg, vagy teheted fel téted. A webshopban elkölthető pontokat az összontszámodból számítjuk, de az összpontszámot, és így a toplista helyezést nem befolyásolja az elköltött érték. Hetente új ajándékokkal várunk benneteket, amelyeket azonnal meg tudtok vásárolni a készlet erejéig. Hetente olyan új nyereményeket adunk meg, melyekre tetszés szerint teheted fel tétjeidet, amikkel növeled a nyerési esélyed a sorsoláson. A sorsolás napjáig tetszés szerint növelheted vagy csökkentheted a tétedet.

A beváltott ajándékokat elsősorban a PwC Magyarország irodájában, előre egyeztetett időpontban lehet átvenni. Egyedi esetekben külön egyeztetés alapján. Minden nyertest e-mailben értesítünk a részletekről 2016. május 30. után.

Vissza

Multipoly Next

Felvételizz a PwC virtuális gyakornoki világába!

YouTube
Vissza az oldal tetejére